ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ

Ο ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ DATA TYPE και η ATELIER DE BEAUTE, διαθέτουν 4 υποκαταστήματα, έτσι ώστε να διευκολύνεται η πρόσβαση των σπουδαστών από όλο το λεκανοπέδιο Αττικής.

Είμαστε υπερήφανοι, γιατί αντικειμενικά ΕΧΟΥΜΕ ΤΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΙΕΚ ΚΑΙ ΚΕΝΤΡΑ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ! Απασχολούμε συνολικά 2.500 τ.μ. κτιριακών εγκαταστάσεων, που βρίσκονται όλες σε σημεία ευρείας προβολής και πάνω σε συγκοινωνιακούς κόμβους.

Όλα μας τα κτίρια διαθέτουν υπερσύγχρονους χώρους, με άρτιο εξοπλισμό και καλαίσθητη διακόσμηση, έτσι ώστε οι σπουδαστές να βρίσκονται σε ένα ευχάριστο περιβάλλον, το οποίο τους εμπνέει για ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ.  

Έχουμε δημιουργήσει το δικό μας πλήρως εξοπλισμένο studio φωτογραφίας και βίντεο, καθώς και συστήματα εκπαίδευσης μέσω του internet, έτσι ώστε να δίνουμε στους σπουδαστές μας την δυνατότητα να "μπαίνουν στο κλίμα" των πραγματικών συνθηκών εργασίας. 

Ειδικά για τους σπουδαστές των αθλητικών ειδικοτήτων και των Αισθητικών θαλασσοθεραπείας, διαθέτουμε ιδιόκτητες πλήρεις εγκαταστάσεις όπου οι σπουδαστές εξασκούνται σε πραγματικές συνθήκες συνδυάζοντας εκπαιδευση και διασκέδαση!

Πανοραμική άποψη των αθλητικών μας εγκαταστάσεων

Πανοραμική άποψη των αθλητικών μας εγκαταστάσεων

 

Σε κάθε μας υποκατάστημα υπάρχει διαθέσιμο

  • Δωρεάν Wi-Fi και Ηλεκτρονικοί Υπολογιστές για τους σπουδαστές
  • Αυτόματοι πωλητές
  • Μεγάλοι αύλειοι χώροι
  • Υπερσύγχρονος εξοπλισμός
  • Έκθεση προϊόντων MAKE-UP ATELIER, κομμωτικής, νυχιών

Μπορείτε να μας βρείτε στα εξής σημεία:

ΕΤΑΙΡΙΑ ΠΕΡΙΟΧΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΗΛΕΦΩΝΑ Email Σχόλια
DATA TYPE ΑΙΓΑΛΕΩ - Κεντρικό  Ιερά Οδός 197 (έναντι μετρό)  210- 5312220  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.  ΙΕΚ και ΚΔΒΜ2
DATA TYPE ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ    210- 2777031  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.  
DATA TYPE ΠΕΙΡΑΙΑΣ  Αγίου Κωνσταντίνου 13, Δημοτικό Θέατρο  210-4114101  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ΚΕΝΤΡΟ ΜΕΤΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ & ΣΕΜΙΝΑΡΙΩΝ
DATA TYPE ΚΟΡΩΠΙ Βασ. Κωνσταντίνου 84  210-6026602  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ΚΕΝΤΡΟ ΜΕΤΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ & ΣΕΜΙΝΑΡΙΩΝ
ATELIER DE BEAUTE ΑΙΓΑΛΕΩ Ιερά Οδός 197 (έναντι μετρό)  210-5312220  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ΚΕΝΤΡΟ ΜΕΤΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ & ΣΕΜΙΝΑΡΙΩΝ