ΤΟΜΕΑΣ ΚΟΜΜΩΤΙΚΗΣ

ΜΕΘΟΔΟΣ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑΣ

Η DATA TYPE είναι η μόνη σχολή στην Ελλάδα που συνδυάζει εμβάθυνση στην θεωρία και εξαντλητική εφαρμογή στην πράξη κάνοντας χρήση των πιό σύγχρονων μεθόδων διδασκαλίας. Οι μαθητές μας έχουν ΕΦΌΣΟΝ ΤΟ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ την δυνατότητα εκπαίδευσης εξ' αποστάσεως μέσω της υπερσύγχρονης ηλεκτρονικής μας πλατφόρμας μέσω της οποίας αποκτούν πρόσβαση σε μία γιγαντιαία βάση από βιβλία, σημειώσεις, άρθρα, και video. Όσον αφορά το κομμάτι της πρακτικής εφαρμογής, η DATA TYPE είναι πασίγνωστη αφού κάθε χρόνο οι μαθητές μας συμμετέχουν σε δεκάδες εκθέσεις, καλλιστεία, επιδείξεις μόδας, τηλεοπτικές και θεατρικές παραγωγές, φιλανθρωπικές εκδηλώσεις και άλλα events που είτε διοργανώνουμε είτε συμμετέχουμε. Έτσι αποφοιτώντας είναι έτοιμοι επαγγελματίες, έτοιμοι να εργαστούν ακόμα και στις πιό απαιτητικές συνθήκες εργασίας.

                  

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ CAREER PRO

 

 

                 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΟΜΜΩΤIKΗΣ "CAREER PRO"

 

 Ένα ετήσιο πρόγραμμα διαρκείας 600 ωρών που σας δίνει το δικαίωμα να αποκτήσετε άδεια ασκήσεως επαγγέλματος κομμωτή κατόπιν εξετάσεων, αλλά και

τα εφόδια για μια δημιουργική καριέρα είτε σαν ιδιοκτήτης κομμωτηρίου είτε σαν κομμωτής.

 

Το νέο μας ετήσιο πρόγραμμα έχει αναπροσαρμοσθεί ώστε να ανταποκρίνεται στις ανάγκες της νέας νομοθεσίας όσν αφορά την διάρκεια και την διάρθρωση της ύλης του. Έτσι πέραν του να προσφέρονται όλες οι απαραίτητες πρακτικές γνώσεις σε όλο το φάσμα της κομμωτικής, με το νέο πρόγραμμα διασφαλίζουμε ότι οι απόφοιτοί μας θα μπορέσουν να επιτύχουν στις εξετάσεις επαγγελματικής πιστοποίησης του ΕΟΠΠΕΠ και έτσι να αποκτήσουν την πολυπόθητη άδεια ασκήσεως επαγγέλματος Τεχνίτη Κομμωτικής Τέχνης.

  

                                                                  Διδάσκονται τα εξής μαθήματα

  

 

ΚΩΔΙΚΟΣ - ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΜΑΘΗΜΑΤΟΣ

201  ΒΑΣΙΚΗ ΚΟΜΜΩΤΙΚΗ

206  HAIR STYLING

207  ΠΕΡΜΑΝΑΝΤ

208  ΑΝΔΡΙΚΑ-ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ  ΚΟΥΡΕΜΑΤΑ

211  ΒΑΦΕΙΟ

998  ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΕΞΑΣΚΗΣΗ

1019  ΓΕΝΙΚΗ & ΕΦΑΡΜΟΣΜΕΝΗ ΑΝΑΤΟΜΙΑ- ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΑ

1021  ΔΕΡΜΑΤΟΛΟΓΙΑ

1077  ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΚΟΜΜΩΤΙΚΗΣ I

1088  ΥΓΙΕΙΝΗ- ΠΡΟΛΗΨΗ ΑΤΥΧΗΜΑΤΩΝ

1068  ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΗΛΕΚΤΡΙΣΜΟΥ- ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟΥ

1078  ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΚΟΜΜΩΤΙΚΗΣ II

1084  ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΥΛΙΚΩΝ I

1032  ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ- ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ

1047  ΟΡΓΑΝΩΣΗ & ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟΥ- MARKETING

1079  ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΚΟΜΜΩΤΙΚΗΣ III

1085  ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΥΛΙΚΩΝ II

1080  ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΚΟΜΜΩΤΙΚΗΣ IV