ΤΟΜΕΑΣ ΜΑΣΑΖ - SPA

                                                                          

Eλάτε κοντά μας να γνωρίσετε τον κόσμο των εναλλακτικών εφαρμογών και ενέργειας. Η DATA TYPE και η ATELIER DE BEAUTE διοργανώνουν σεμινάρια που απευθύνονται σε άτομα κάθε ηλικίας και ειδικότητας. Αξίζετε να αποκτήσετε γνώσεις που θα σας κάνουν περιζήτητους στην αγορά εργασίας.

 

 

                           

 

ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΜΑΣΑΖ  

ΔΙΔΑΣΚΟΝΤΑΙ  ΤΑ ΕΙΔΗ ΜΑΣΑΖ:

   • Βιοενεργειακό
   • Χαλαρωτικό
   • Ταϋλανδέζικο
   • Shiatsu
   • Anti-stress
   • Πρόσωπο – Ντεκολτέ – Αυχένας
   • Αρωματοθεραπεία
   • Business μασάζ
   • Λεμφικό

 

Περιλαμβάνει θεωρία και πρακτικές με γνώσεις των εναλλακτικών, συμπληρωματικών, φυσικών και ολιστικών θεραπειών

  

 

 

 

 

                                                                           

SHIATSU

 

Το Shiatsu είναι μια επεμβατική θεραπεία που αναπτύχθηκε στην Ιαπωνία με την ενσωμάτωση των τεχνικών της anma (ιαπωνικό παραδοσιακό μασάζ), acupressure , τέντωματος (stretching), και τoυ Δυτικού μασάζ.

Το Shiatsu στηρίζεται στην εφαρμογή πίεσης σε ειδικά σημεία ή περιοχές του σώματος προκειμένου να διατηρηθεί η σωματική και ψυχική ευεξία, τη θεραπεία της νόσου, ή να ανακουφίσουν την ταλαιπωρία. Αυτή η θεραπεία θεωρείται ολιστική διότι επιδιώκει την θεραπεία του ατόμου στο σύνολο, αντί ενός συγκεκριμένου ιατρικού προβλήματος. Όλοι οι τύποι του acupressure γενικά επικεντρώνονται στα ίδια σημεία πίεσης και των λεγόμενων ενεργειακών δρόμων, αλλά μπορεί να διαφέρουν από την άποψη της τεχνικής μασάζ. Το Shiatsu, το οποίο μπορεί να μεταφραστεί ως πίεση των δακτύλων, έχει περιγραφεί ως βελόνα χωρίς βελονισμό .

 

Σκοπός

Το Shiatsu έχει μια ισχυρή φήμη για τη μείωση του στρες και την ανακούφιση της ναυτίας και του εμέτου . Επίσης πιστεύεται ότι μπορεί να βελτιώσει την κυκλοφορία και να ενισχύσει το ανοσοποιητικό σύστημα. Φαίνεται, να έχει ηρεμιστικές επιδράσεις και μπορεί να ανακουφίσει την αϋπνία . Υπό μια ευρύτερη έννοια, το σιάτσου πιστεύεται ότι αυξάνει τη φυσική ζωτικότητα και συναισθηματική ευεξία

 

 

 

                                                                                          

                                                   ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΡΕΦΛΕΞΟΛΟΓΙΑΣ

Διάρκειας 10 Ωρών

Το σεμινάριο απευθύνεται σε άτομα που ασχολούνται με μανικιούρ-πεντικιούρ και ονυχοπλαστική

Διάρκειας 20 Ωρών

Το σεμινάριο απευθύνεται σε άτομα που ασχολούνται με το μανικιούρ-πεντικιούρ, ονυχοπλαστική, ποδολόγους, σε επαγγελματίες από οποιοδήποτε χώρο ομορφιάς- υγείας, αλλά και σε ανειδίκευτους κάθε ηλικίας και γνώσεων.

Διάρκειας 30 Ωρών

Το σεμινάριο απευθύνεται σε αισθητικούς, σε επαγγελματίες από οποιοδήποτε χώρο ομορφιάς-υγείας και για ανειδίκευτους κάθε ηλικίας και γνώσεων που θέλουν να αποκτήσουν επάγγελμα

Διάρκειας 50 Ωρών

Το σεμινάριο απευθύνεται σε νοσηλευτές, γιατρούς, φυσικοθεραπευτές, αισθητικούς, τεχνικούς νυχιών, ομοιοπαθητικούς, ψυχολόγους, χορευτές, εναλλακτικούς θεραπευτές, δασκάλους πολεμικών τεχνών, γυμναστές, διατροφολόγους αλλά και ανειδίκευτους κάθε ηλικίας και γνώσεων

Κατά τη διάρκεια των σεμιναρίων γίνονται μυήσεις, ψυχοθεραπείες, διαλογισμοί, πρακτικές και θεραπείες ενεργειακές και πνευματικές.

Κατά τη διάρκεια της διδασκαλίας των σεμιναρίων γίνεται θεωρία και πρακτική. Οι εκπαιδευόμενοι χωρίζονται σε ζευγάρια κάνοντας ο ένας στον άλλον πρακτική. Ο δάσκαλος διδάσκει, επιβλέπει, διορθώνει και απαντά σε απορίες. Σε κάθε σεμινάριο διδάσκονται στοιχεία ανατομίας, φυσιολογίας και παθολογίας.

 

 

 

 

   

ΟΝΟΜΑ 
ΕΠΩΝΥΜΟ 
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ 
ΣΧΟΛΗ ΠΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΓΓΡΑΦΩ 
ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΓΓΡΑΦΩ ΓΙΑ 
Email 
ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 
ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ-ΣΧΟΛΙΑ 
Παρακαλούμε συμπληρώστε τα ακόλουθα πεδία rqdvuojz Βοηθήστε μας στην μείωση των SPAM!
  ΣΤΕΙΛΕ ΜΟΥ ΑΝΤΙΓΡΑΦΟ