Στέλεχος Χρηματοοικονομικών και Ασφαλιστικών Εργασιών

Rate this item
(0 votes)

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑΣ

Σήμερα η ελληνική οικονομία έχει περισσότερο ανάγκη από ποτέ δυναμικά αναπτυσσόμενες επιχειρήσεις οι οποίες θα ενισχύσουν την διεθνή θέση της χώρας μας και θα αυξήσουν την ευημερία των Ελλήνων πολιτών. Ο σημαντικότερος παραγωγικός συντελεστής, αυτός που κάνει την διαφορά είναι το υψηλής ποιότητας ανθρώπινο δυναμικό. Σπουδάζοντας μία από τις ειδικότητες του Τομέα Οικονομίας-Διοίκησης, βάζετε στερεές βάσεις για να χτίσετε μία δυναμική καριέρα στον χώρο των επιχειρήσεων σαν στέλεχος και γιατί όχι σαν επιχειρηματίας

Σύμφωνα με τις έρευνες προοπτικών απασχόλησης του ΟΑΕΔ αλλά και της διεθνούς εταιρείας Manpower, ο τομέας των ασφαλειών αναμένεται να παρουσιάσει ραγδαία ανάκαμψη τα επόμενα πέντε χρόνια.

Οι επιταγές της νομοθεσίας για την υψηλού επιπέδου κατάρτιση των στελεχών της αγοράς, καθιστούν τις σπουδές σε ένα ΙΕΚ απαραίτητο εφόδιο για να χτίσετε μία επιτυχημένη σταδιοδρομία σαν υπάλληλος χρηματοοικονομικών οργανισμών ή σαν ασφαλιστικός διαμεσολαβητής, πραγματογνώμονας κλπ.

Η DATA TYPE έχει τεράστια παράδοση εδώ και 25 χρόνια στην εκπαίδευση της συγκεκριμένης ειδικότητας. Ήδη από το 1998 λειτούργησε τμήμα μεταπτυχιακών σπουδών σε FINANCE και INVESTMENTS με σπουδαστές από μεγάλες εταιρείες όπως EUROBANK, CIGNA, COMMERCIAL UNION, DOW CHEMICAL, INTERAMERICAN κ.ά.

 

 

ΔΙΔΑΣΚΟΝΤΑΙ

 

 

ΓΕΝΙΚΗ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗ Ι,ΙΙ
ΔΙΚΑΙΟ Ι,ΙΙ
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ Ι,ΙΙ
ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗ Ι,ΙΙ
ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ Ι,ΙΙ
ΤΕΧΝΙΚΗ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ
MARKETING
ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΣΤΗΝ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΤΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΕΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ
ΛΟΓΙΣΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ
ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΗΝ ΑΣΦΑΛΙΣΗ
ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΚΑΤΆ ΖΗΜΙΩΝ Ι,ΙΙ
ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗ ΠΡΑΚΤΙΚΗ
ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΚΕΙΜΕΝΟΥ (H/Y)
ΤΡΑΠΕΖΙΚΗ ΠΡΑΚΤΙΚΗ
ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΑΚΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ Ι,ΙΙ
ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟ
ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΣΦΑΛΙΣΕΙΣ
ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ
ΛΟΓΙΣΤΙΚΑ ΦΥΛΛΑ (SPREAD SHEETS - H/Y)
ΑΝΑΛΥΣΗ ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟΥ

 

 

ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ-ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ