ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ IFRS

 

Τα Διεθνή Πρότυπα Χρηματοοικονομικής Απεικόνισης (ΔΠΧA ή IFRS) ακολουθούνται υποχρεωτικά από το σύνολο των εισηγμένων σε χρηματιστηριακή αγορά επιχειρήσεων, καθώς και από το σύνολο των Τραπεζών και Ασφαλιστικών επιχειρήσεων, εισηγμένων ή μη στην Ελλάδα και την Ευρωπαϊκή Ένωση. 

Το σεμινάριο διαρκείας 30 ωρών έχει σαν στόχο να προσφέρει τις απαραίτητες γνώσεις καθώς και την μεθοδολογία εφαρμογής των ΔΠΧA.

Διδάσκουν αποκλειστικά οικονομολόγοι με πολυετή εμπειρία στην εφαρμογή των ΔΠΧA σε μεγάλες επιχειρήσεις, κάτοχοι μεταπτυχιακών τίτλων.

Υπεύθυνος προγράμματος: Βασίλειος Αδαμόπουλος, MBA, FLMI/Master, ACS (Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.)

 

 

ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ

Το σεμινάριο απευθύνεται σε έμπειρους λογιστές, οικονομολόγους, Οικονομικούς Διευθυντές, Προϊσταμένους Λογιστηρίων, καθώς και σε πτυχιούχους ή τελειόφοιτους Οικονομικών Πανεπιστημίων και ΤΕΙ. Απαιτείται να υπάρχει γνώση ή εμπειρία σε σύνταξη οικονομικών καταστάσεων κατά το Εθνικό Γενικό Λογιστικό Σχέδιο, καθώς και της φορολογικής νομοθεσίας.