ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΑΚΑ ΑΕΙ-ΤΕΙ

Η DATA TYPE έχει να επιδείξει πάνω από 7.500 απόφοιτους των προγραμμάτων Διοίκησης Επιχειρήσεων, Λογιστικής και Προγραμματισμού Η/Υ από το 1977.

Τώρα δίνουμε την δυνατότητα παροχής ενισχυτικής διδασκαλίας αποκλειστικά για φοιτητές ΑΕΙ,ΤΕΙ, καθώς και παροχή καθοδήγησης για την συγγραφή πτυχιακών εργασιών.

Η διδασκαλία γίνεται τόσο στις τάξεις, σε ολιγομελή τμήματα (αποκλειστικά της ίδιας ανώτατης σχολής), όσο και με την χρήση του πρωτοποριακού ηλεκτρονικού μας σχολείου. Έτσι οι μαθητές μας έχουν την δυνατότητα να μελετούν και να εξασκούνται 24 ώρες την ημέρα, 7 ημέρες την εβδομάδα!

Στα φροντιστηριακά τμήματα διδάσκουν αποκλειστικά οικονομολόγοι, επιστήμονες πληροφορικής και μαθηματικοί με πολυετή διδακτική εμπειρία, κάτοχοι μεταπτυχιακών τίτλων.

Υπεύθυνος προγράμματος: Βασίλειος Αδαμόπουλος, MBA, FLMI/Master, ACS (Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.)

Απαραίτητη προϋπόθεση είναι η ενεργή συμμετοχή των φοιτητών και η θέληση τους να μελετήσουν!

 

ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΑΠΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ

Τα φροντιστηριακά μαθήματα  απευθύνονται σε 

  • Φοιτητές Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθήνας (ΑΣΟΕΕ)
  • Φοιτητές Πανεπιστημίου Πειραιά
  • Φοιτητές ΤΕΙ Αθήνας και Πειραιά
More in this category: « ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ IFRS