Οι εγγραφές για το έτος 2017-18 ξεκίνησαν!

06 Φεβρουαρίου 2017 Published in ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

Σας ενημερώνουμε ότι οι εγγραφές για το ΙΕΚ DATA TYPE και για το DATA TYPE ΚΔΒΜ2 και ΚΔΒΜ1 ξεκίνησαν.

Όσον αφορά το εαρινό εξάμηνο του ΙΕΚ DATA TYPE (ΑΙΓΑΛΕΩ) οι εγγραφές θα πραγματοποιούνται από 1η έως και 30 Σεπτεμβρίου 2017.

Για τα Κέντρα Δια Βιου Μάθησης 1 και 2  και τα μετεκπαιδευτικά μας κέντρα (ΑΙΓΑΛΕΩ-ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ-ΠΕΙΡΑΙΑ-ΚΟΡΩΠΙ) οι εγγραφές συνεχίσονται καθ' όλη την διάρκεια του έτους.

Επίσης ενημερώνουμε τους ενδιαφερόμενους σπουδαστές για τις ειδικότητες τεχνιτών νυχιών και κομμωτικής, ότι λειτουργούμε τόσο τα διετή προγράμματα του ΙΕΚ όσο και τα ετήσια προγράμματα διαρκείας 600 ωρών.

Έτσι παρέχουμε σπουδές προσασρμοσμένες στις δικές σας ανάγκες, οι οποίες σας δίνουν το δικαίωμα να αποκτήσετε άδεια ασκήσεως επαγγέλματος.

Από το ακαδημαϊκό έτος 2017-18, οι σπουδαστές μας έχουν την δυνατότητα να πραγματοποιούν τις σπουδές τους και από απόσταση δια μέσου της υπερσύγχρονης πλατφόρμας εξ' αποστάσεως εκπαίδευσης της σχολής μας

ΠΡΟΣΟΧΗ: Όσον αφορά τις ανωτέρω ειδικότητες, οι διατάξεις της νομοθεσίας είναι σαφείς και για την απόκτηση άδειας απαιτείται είτε δίπλωμα ΙΕΚ είτε βεβαίωση από Κέντρο δια Βίου Μάθησης διαρκείας 600 ωρών.

Οποιαδήποτε άλλη μορφή βραχυχρόνιας ή άτυπης εκπαίδευσης δεν επιτρέπει την συμμετοχή στις εξετάσεις του ΕΟΠΠΕΠ για απόκτηση άδειας ασκήσεως επαγγέλματος.

Όσον αφορά τις υπόλοιπες ειδικότητες του ΙΕΚ για τις οποίες μπορείτε να αποκτήσετε άδεια επαγγέλματος όπου και όταν απαιτείται (π.χ. στελέχη χρηματιστηριακών, λογιστές, προπονητές, ναυτιλιακοί πράκτορες κλπ)

παρακαλούμε όπως συμβουλεύεστε την σελίδα μας "ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ".

Το έμπειρο προσωπικό μας θα είναι στην διάθεση παντός ενδιαφερομένου για να επιλύσει κάθε απορία.

ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ!