Web Analytics

Σπουδές επαγγελματικού μακιγιάζ

Το όνομα DATA TYPE είναι άρρηκτα συνδεδεμένο με εκατοντάδες επιτυχίες του τμήματος σπουδών μακιγιάζ. Καλύπτουμε όλο το φάσμα σπουδών, από αρχάριους έως φτασμένους επαγγελματίες.
Είμαστε η μόνο σχολή που σου δίνει δυνατότητα να αποκτήσεις και Γαλλικό δίπλωμα!

Αιγάλεω

Πειραιάς

Κορωπί

Σχετικά με το                      
πρόγραμμα σπουδών

Η DATA TYPE είναι η μόνη σχολή στην Ελλάδα που συνδυάζει εμβάθυνση στην θεωρία και εξαντλητική εφαρμογή στην πράξη κάνοντας χρήση των πιo σύγχρονων μεθόδων διδασκαλίας. Οι μαθητές μας έχουν ΕΦOΣΟΝ ΤΟ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ την δυνατότητα εκπαίδευσης εξ αποστάσεως μέσω της υπερσύγχρονης ηλεκτρονικής μας πλατφόρμας μέσω της οποίας αποκτούν πρόσβαση σε μία γιγαντιαία βάση από βιβλία, σημειώσεις, άρθρα, και video. Όσον αφορά το κομμάτι της πρακτικής εφαρμογής, η DATA TYPE είναι πασίγνωστη αφού κάθε χρόνο οι μαθητές μας συμμετέχουν σε δεκάδες εκθέσεις, καλλιστεία, επιδείξεις μόδας, τηλεοπτικές και θεατρικές παραγωγές, φιλανθρωπικές εκδηλώσεις και άλλα events που είτε διοργανώνουμε είτε συμμετέχουμε. Έτσι αποφοιτώντας είναι έτοιμοι επαγγελματίες, έτοιμοι να εργαστούν ακόμα και στις πιo απαιτητικές συνθήκες εργασίας.

Διάλεξε το πρόγραμμα
που σου ταιριάζει

#success

Εξάμηνο μακιγιάζ

303 ΜΑΚΙΓΙΑΖ Πρωινό-Απογευματινό-Βραδινό-Νυφικό
306 ΜΑΚΙΓΙΑΖ ΓΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΗΣΕΙΣ
310 ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ATELIER INTERNATIONAL DE MAQUILLAGE
327 FACE PAINTING
344 EYELINER
100 ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ - ΑΡΧΕΣ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΩΠΟΥ
998 ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΕΞΑΣΚΗΣΗ 

Με τις γνώσεις που αποκτάς μπορείς να κάνεις τα πρώτα σου βήματα στον χώρο του επαγγελματικού μακιγιάζ. Επίσης εφόσον δραστηριοποίησε σε άλλο τομέα ομορφιάς μπορείς να προσθέσεις και αυτήν την υπηρεσία στις πελάτισσες σου, αυξάνοντας το εισόδημα σου

Μπορείς εφόσον το επιθυμείς να:
* Γίνεις ολοκληρωμένη makeup artist συνεχίζοντας στο 2ο εξάμηνο για το ετήσιο πρόγραμμα
* Να εγγραφείς στο τμήμα ΙΕΚ Τεχνικός Αισθητικής Τέχνης και Μακιγιάζ
* Αποκτώντας επαγγελματική εμπειρία μπορείς να παρακολουθήσεις το master class σεμινάριο ATELIER PARIS

Ετήσιο επαγγελματικό μακιγιάζ

303 ΜΑΚΙΓΙΑΖ Πρωινό-Απογευματινό-Βραδινό-Νυφικό-Ώριμης ηλικίας 
306 ΜΑΚΙΓΙΑΖ ΓΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΗΣΕΙΣ
327 FACE PAINTING
344 EYELINER
100 ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ - ΑΡΧΕΣ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΩΠΟΥ
325 ΜΑΚΙΓΙΑΖ ΘΕΑΤΡΟΥ- ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ-ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ- ΧΟΡΟΥ- ΠΑΣΑΡΕΛΑΣ-EXTREME
328 BODY PAINTING
307 SPECIAL EFFECTS
998 ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΕΞΑΣΚΗΣΗ 
310 ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ATELIER INTERNATIONAL DE MAQUILLAGE 

Με την ολοκλήρωση αυτού του προγράμματος είσαι πλέον μία εξειδικευμένη makeup artist και μπορείς να αναλάβεις κάθε υπηρεσία που αφορά το μακιγιάζ. Ο δρόμος για την επιτυχία είναι πλέον ανοικτός!

Μπορείς εφόσον το επιθυμείς να:

* Να εγγραφείς στο τμήμα ΙΕΚ Τεχνικός Αισθητικής Τέχνης και Μακιγιάζ

* Αποκτώντας επαγγελματική εμπειρία μπορείς να παρακολουθήσεις το  επόμενο master class σεμινάριο ATELIER PARIS

Τεχνικός αισθητικής τέχνης και μακιγιάζ
ΙΕΚ

ΑΝΑΤΟΜΙΑ - ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΑ
ΔΕΡΜΑΤΟΛΟΓΙΑ
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΧΗΜΕΙΑΣ- ΚΟΣΜΕΤΟΛΟΓΙΑ
ΕΙΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΦΥΣΙΚΗΣ
ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΠΡΟΣΩΠΟΥ
ΧΡΩΜΑΤΟΛΟΓΙΑ
ΜΑΚΙΓΙΑΖ
ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΑΚΡΩΝ
ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΣΤΗΝ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ
ΔΙΑΙΤΟΛΟΓΙΑ
ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ- MARKETING
ΠΡΩΤΕΣ ΒΟΗΘΕΙΕΣ ΥΓΙΕΙΝΗ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΕΡΓΑΣΙΑΚΟΥ ΧΩΡΟΥ
ΜΟΡΦΟΛΟΓΙΑ ΕΠΑΓΓ. ΜΑΚΙΓΙΑΖ
ΑΡΧΕΣ ΜΑΛΑΞΗΣ
ΜΑΚΙΓΙΑΖ MEDIA (TV VIDEO ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ)
ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗ
ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ- ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΔΕΟΝΤΟΛΟΓΙΑ
ΜΑΚΙΓΙΑΖ SPECIAL EFFECTS
ΜΕΘΟΔΟΙ ΕΥΕΞΙΑΣ ΚΑΙ ΧΑΛΑΡΩΣΗΣ- SPA
ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ ΣΩΜΑΤΟΣ
ΤΑΤΟΟ ΜΕ ΧΕΝΑ & BODY PAINTING
ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ 

Το πρόγραμμα αυτό προσφέρει κρατική αναγνώριση και ανοίγει πολλούς δρόμους! Οι γνώσεις που αποκτάς καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών, τόσο της αισθητικής όσο και του μακιγιάζ. Μπορείς να απασχοληθείς σε ινστιτούτα αισθητικής, σαν ελεύθερη επαγγελματίας ή να ανοίξεις την δική σου επιχείρηση.

Αποκτώντας το πτυχίο έχεις πολλές επιλογές:

* Να επιδιώξεις την είσοδο σου σε ΑΕΙ
* Να διευρύνεις τις γνώσεις σου στο μακιγιάζ παρακολουθώντας το Master class σεμινάριο ATELIER PARIS
* Να παρακολυθήσεις εξειδικευμένα σεμινάρια αισθητικής, ρεφλεξολογίας και μασάζ

Master class Atelier Paris

Η θεματολογία του Master class σεμιναρίου επιλέγεται σε συνεργασία με την Γαλλική σχολή ATELIER PARIS και περιλαμβάνει όλες τις βασικές μορφές μακιγιάζ:

* Πρωινό - Απογευματινό - Βραδινό
* Νυφικό μακιγιάζ
* Extreme μακιγιάζ
* Fashion makeup
* Face και body painting
* Μακιγιάζ θεατρικό-κινηματογράφου-πασαρέλας

Αναπτύσσονται προχωρημένες τεχνικές και για την παρακολούθηση του απαιτείται οι σπουδαστές να έχουν επαγγελματική εμπειρία. Με την πρακολούθηση του σεμιναρίου χορηγείται δίπλωμα της ATELIER PARIS και της DATA TYPE - ATELIER DE BEAUTE

Φτάνοντας σε αυτό το επίπεδο, δεν έχεις πλέον ανταγωνισμό! Κατατάσσεσαι στην ελίτ των makeup artists. Θα δεις την δημοτικότητα σου να εκτοξεύεται μαζί με το "κασέ" σου, αφού δεν θα είσαι ασυναγώνιστη!

Μπορείς εφόσον το επιθυμείς να:

* Να εγγραφείς στο τμήμα ΙΕΚ Τεχνικός Αισθητικής Τέχνης και Μακιγιάζ

* Μπορείς να παρακολουθήσεις το επόμενο master class σεμινάριο ATELIER PARIS

Έχεις απορίες;♦ Το Ι.ΙΕΚ DATA TYPE είναι ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ σύμφωνα με την απόφαση χορήγησης αδείας του Γενικού Γραμματέα Δια Βίου Μάθησης του Υπ. παιδείας με Α. Πρωτ.: 94847/Κ1 της 9/6/2016.

♦ Ο ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ DATA TYPE Α.Ε. αριθμεί 40 χρόνια ιστορίας και πάνω από 17.000 αποφοίτους που σταδιοδρομούν με επιτυχία

♦ Είναι η μόνη Σχολή στην Ελλάδα με 130 Πανελλήνια και Διεθνή Βραβεία σε διαγωνισμούς σπουδαστών και αποφοίτων

♦ Η DATA TYPE είναι πασίγνωστη διεθνώς για το επίπεδο σπουδών που παρέχει και την ποιότητα των αποφοίτων της, καθώς και για τις διεθνείς συνεργασίες με κορυφαίες σχολές της Ευρώπης όπως το ATELIER INTERNATIONAL DE MAQUILLAGE, η ECOLES DES SPAS ET INSTITUTES, η OGEN κ.α. Από το 2000 οι σπουδαστές της DATA TYPE είχαν την δυνατότητα να αποκτούν και ΓΑΛΛΙΚΟ ΔΙΠΛΩΜΑ!

♦ Το ΙΙΕΚ DATA TYPE λειτουργεί σε υπερσύγχρονες ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ υποδομές, όπου η διαδικασία της μάθησης γίνεται διασκέδαση. Ενσωματώνει τελευταίας τεχνολογίας εξοπλισμό σε όλα τα εργαστήρια καθώς κα λύσεις υψηλής τεχνολογίας. Γίνεται ευρύτατη χρήση των δυνατοτήτων του Internet ώστε οι σπουδαστές να λαμβάνουν υποστήριξη οπουδήποτε και εάν βρίσκονται!

♦ Στον ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΟΜΙΛΟ DATA TYPE διδάσκουν αποκλειστικά κορυφαίοι στο είδος τους καθηγητές με μακρά διδακτική εμπειρία. Παράλληλα ανά τακτά χρονικά διαστήματα διδάσκουν επισκέπτες καθηγητές από σχολές του εξωτερικού.

♦ Οι απόφοιτοι του ΙΙΕΚ DATA TYPE μπορούν εύκολα να βρουν φορέα για να τους υποδεχθεί για το εξάμηνο της πρακτικής τους εξάσκησης. Οι διασυνδέσεις του Ομίλου στην αγορά εργασίας, όσο και το επίπεδο των προηγούμενων αποφοίτων που σταδιοδρομούν με μεγάλη επιτυχία ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΚΛΕΙΔΙΑ ΠΟΥ ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΟΡΤΕΣ! ♦ Σπουδάζοντας στο ΙΙΕΚ DATA TYPE μπορείς να αποκτήσεις Κρατικό Δίπλωμα ισότιμο με αυτό των ΙΕΚ του Δημοσίου.

♦ Οι καταρτιζόμενοι που ολοκληρώνουν επιτυχώς την κατάρτισή τους στα Δημόσια και Ιδιωτικά ΙΕΚ, λαμβάνουν Βεβαίωση Επαγγελματικής Κατάρτισης. Η Βεβαίωση αυτή, τους δίνει το δικαίωμα να συμμετέχουν στις εξετάσεις πιστοποίησης επαγγελματικής κατάρτισης για την απόκτηση Διπλώματος Επαγγελματικής Κατάρτισης, επιπέδου μετα-δευτεροβάθμιας επαγγελματικής κατάρτισης τις οποίες διεξάγει ο Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π.

♦ Το Δίπλωμα Επαγγελματικής Κατάρτισης είναι αναγνωρισμένο, τόσο στην Ελλάδα, όσο και στις χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης (Π.Δ. 231/29-7-98, με το οποίο ενσωματώθηκε στο ελληνικό δίκαιο η οδηγία 92/51/ΕΟΚ).

♦ Το Δίπλωμα Επαγγελματικής Κατάρτισης που αποκτάτε έχει διαβάθμιση ΕΠΙΠΕΔΟΥ 5 στο Εθνικό και στο Ευρωπαϊκό Πλαίσιο Προσόντων (Ν. 4283/2014 Φ.Ε.Κ.189/Α΄/10-9-2014) αναγνωρισμένο τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Ευρώπη.

♦ Με την απόκτηση του Διπλώματος έχετε τη δυνατότητα να συμμετέχετε σε διαγωνισμούς του ΑΣΕΠ με μοριοδότηση 150 μονάδων για διορισμό σας στο Δημόσιο (Π.Δ. 50/27-2/2001, ΦΕΚ 39τ. Α΄/5-3-2001).

♦ Με την εγγραφή σας στο ΙΙΕΚ DATA TYPE έχετε δικαίωμα αναβολής στράτευσης μέχρι το 24ο έτος της ηλικίας σας. Με την απόκτηση του Διπλώματος Επαγγελματικής Κατάρτισης, απολαμβάνετε τα επαγγελματικά δικαιώματα που ορίζει ο νόμος ανάλογα με τον τομέα σπουδών που έχετε ολοκληρώσει.

Σε κάθε περίπτωση έχετε την δυνατότητα

♦ Να συνεχίσετε τις σπουδές σας στην Ελλάδα ή το εξωτερικό για την απόκτηση πτυχίου Bachelor’s

♦ Να ανοίξετε την δική σας επιχείρηση

♦ Να συμμετάσχετε σε διαγωνισμούς του ΑΣΕΠ για την πρόσληψη σας στο Δημόσιο, λαμβάνοντας επιδότηση 150 μορίων

♦ Να απασχοληθείτε στον ιδιωτικό τομέα

♦ Για τα ακριβή επαγγελματικά δικαιώματα ανά τομέα/ειδικότητα παρακαλούμε όπως ανατρέξετε στην σελίδα μας ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ. 

♦ Να συνεχίσετε τις σπουδές σας στην Ελλάδα ή το εξωτερικό για την απόκτηση πτυχίου Bachelor’s

♦ Να ανοίξετε την δική σας επιχείρηση

♦ Να συμμετάσχετε σε διαγωνισμούς του ΑΣΕΠ για την πρόσληψη σας στο Δημόσιο, λαμβάνοντας επιδότηση 150 μορίων

♦ Να απασχοληθείτε στον ιδιωτικό τομέα

♦ Για τα ακριβή επαγγελματικά δικαιώματα ανά τομέα/ειδικότητα παρακαλούμε όπως ανατρέξετε στην σελίδα μας ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ.

Τα βήματα προς την κορυφή

Εμείς σου δείχνουμε τον δρόμο!

Εγγραφή στην κορυφαία σχολή

Τα όνειρα σου είναι πολύ ακριβά για να τα εμπιστευθείς σε μία ανώνυμη "σχολή". Το πρώτο βήμα είναι το πιό σημαντικό! Επιλέγεις αυτούς που θα σου δώσουν ώθηση για να φθάσεις στην κορυφή χωρίς χάσιμο χρόνου. 
Η επένδυση στις γνώσεις είναι αυτή με την μεγαλύτερη απόδοση

Παρακολούθηση μαθημάτων με επιμέλεια

Η DATA TYPE είναι απαιτητική σχολή! Ζητούμε από τους σπουδαστές μας να είναι ενεργητικοί, μελετηροί και φιλόδοξοι. Παρέχουμε όλες τις σύγχρονες δυνατότητες και ευκολίες. Εσύ πρέπει να τις εκμεταλλευθείς. Πρέπει να αποκτήσεις πραγματικά εφόδια και όχι μόνο έναν τίτλο σπουδών

Πρακτική άσκηση και συμμετοχή σε events

Τα θεωρητικά μαθήματα και εργαστήρια απλά προετοιμάζουν για να αντιμετωπίσεις την πραγματική αγορά εργασίας. Εμείς δεν αρκούμαστε σε αυτό. Εξασφαλίζουμε στους σπουδαστές μας την δυνατότητα πολλών ωρών πρακτικής σε πραγματικές συνθήκες. Τους δίνουμε αυτοπεποίθηση με το να τους ενθαρρύνουμε να συμμετέχουν σε events και διαγωνισμούς!

Άμεση είσοδος στην αγορά εργασίας

Τα προσόντα των αποφοίτων της DATA TYPE είναι γνωστά στην αγορά εργασίας. Εφόσον έχεις συμπληρώσει τα προηγούμενα βήματα, όλες οι πόρτες θα είναι ανοικτές. Εμείς με το οργανωμένο γραφείο μας θα σε βοηθήσουμε σε κάθε σου βήμα. Δεν είναι τυχαίο το ότι το 90% των σπουδαστών μας εξασφαλίζουν απασχόληση πριν την αποφοίτηση!

Γνώρισε την ομάδα 
των καθηγητών μας

Victoria Radoslavova
Βάσια Λυμπεροπούλου
Μαρία Μητροπούλου
Mary Ann Tsifetakis
Μαίρη Τσαντοπούλου
Ρία Καλογεράκη

Με κορυφαίες διεθνείς συνεργασίες

Με μία ματιά

Γιατί όσοι έχουμε βραβεία μπορούμε να τα δείχνουμε!

205

Συμμετοχές σε εκθέσεις
και συνέδρια

151

Συμμετοχές σε διαγωνισμούς

137

Βραβεία

91%

Επιτυχίες

Σχετικές ειδικότητες

Αισθητική
Κομμωτική

Μοίρασε το!

Συμπλήρωσε την φόρμα

Επικοινωνία

210-53.12.220 και 210-5981342
Ιερά Οδός 197, Αιγάλεω, ΤΚ 12241

Βασιλέως Κωνσταντίνου 84, Κορωπί

Αγίου Κωνσταντίνου 13, Πειραιάς
info@datatype.gr

Newsletter